oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Proiect casa A08

<i>Proiect casa A08</i> <i>Proiect casa A08</i> <i>Proiect casa A08</i> <i>Proiect casa A08</i> <i>Proiect casa A08</i> <i>Proiect casa A08</i> <i>Proiect casa A08</i>
Pret proiect Standard: -
Pret proiect Plus: -
Pret proiect Complet: -
Regim de inaltime: -
Suprafata utila: -
Suprafata desfasurata: -
Suprafata construita: -
Garaj: -
Descriere

Arhitectii Ryuji Fujimura Architects au proiectat o casa mica cu etaj, cu o suprafata desfasurata de 56,26 metri patrati, in Kanagawa, Japonia. Amprenta la sol a casei de 32 de metri patrati ocupa aproape in totalitate parcela de teren.
Dimensiunile foarte reduse ale casei au dat nastere numelui casei Storage, deoarece ea se apropie ca suprafata de un spatiu de depozitare. Proiectul casei mici a fost organizat pe trei nivele: subsol, parter si etaj. Un element caracteristic al designului interior este biblioteca cu rafuri care imbraca un perete pe inatimea celor trei etaje. Prima biblioteca, a subsolului, este de inaltimea unui nivel, in timp ce biblioteca ce porneste de la nivelul parterului are inaltimea celor doua niveluri supraterane. Casa scarilor, finisata intr-o combinatie placuta de beton si otel, leaga nivelele casei in timp ce accesul la supanta etajului si la partea superioara a bibliotecii este asigurat de scari clasice din lemn, un element pe care l-am intalnit din ce in ce mai des in casele moderne din Japonia.

Sursa: http://www.roarhitect.ro/