oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele

Avantajele caselor pe structura de lemn

S-a constatat ca in ultima vreme tot mai multa lume doreste sa se mute la bloc, pentru a scapa de nebunia orasului si pentru a cauta o bucata de teren la marginea marilor orase unde sa isi poata construi casa mult visata.

Cititi mai multe despre materiale de constructii.

Pretul scazut: acesta este cel mai puternic factor ce influenteaza decizia finala cu privire la tipul de casa construit.

Timpul de executie mic: durata de executie a unei astfel de case este in 45-60 de zile. Din acest punct de vedere casele din lemn intrec de departe alte tipuri de constructii.

Eficienta termica: lemnul este un material ce pastreaza caldura in timpul iernii si asigura temperaturi placute vara.

Flexibilitate: daca lemnul este de calitate si casa este construita corect in caz de cutremur casele din lemn au o flexibilitate mare, datorita materialului, lemnul suportand mai bine socurile seismice.

Aspectul exterior: exteriorul unei astfel de locuinte poate varia in functie de preferinte. Avantajul major este ca acest tip de casa are un aspect placut, chiar daca nu este imbracata la exterior. Finisajele exterioare pot masca tipul constructiei. Ramane la alegerea fiecaruia cum sa finalizeze casa la exterior.

Factorii decisivi pentru executia de calitate a unei lucrari de acest tip sunt calitatea materialelor si priceperea si experienta constructorilor. Acesti doi factori fac diferenta intre locuinta mult visata si o casa de cosmar.