oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele

Avantaje case ecologice

Materialele de constrctii pot fi gasite chiar pe terenul pe care locuiti sau aproape de acesta. Acest lucru poate micsora costurile deoarece materialele sunt naturale, nu polueaza mediul inconjuratori si nu pun in pericol sanatatea celor care vor locui acolo.

Cititi mai multe despre materiale de constructii.

Peretii din unele materiale naturale au un nivel foarte inalt de ziolare termica. O casa cu astfel de pereti este calduroasa iarna si racoroasa vara. Temeratura se pastreaza constanta pentru mai mult timp.

Casele construite din materiale naturale sunt mai rezistente la incendii si cutremure. Explicatia este simpla, majoritatea materialelor de constructii naturale sunt foarte flexibile, si unele efectiv nu ard. Daca alegem o combinatie buna a acestor materiale se poate obtine o combinatie buna si rezistenta atat la incendii cat si la incendii.

Din moment ce o casa din astfel de materiale este considerata o casa verde si este construita din materiale durabile pe termen indelungat costurile de intretinere si de renovare sunt mai mici decat cele ale unei case standard.

Costurile acestor tipuri de case pot fi foarte scazute din doua motive: materialele de constructii sunt oferite de natura, prin urmare avem de platit maxim transportul acestora, casele se construiesc usor si este nevoie doar de cunostintele de baza din domeniul constructiilor si una doua participari la workshop-uri de specialitate.

Un alt avantaj al unei astfel de locuinte este si valoarea sa pe piata imobiliara. In cazul in care se hotaraste sa o vanda, datorita acestor imbunatatiri, proprietarul unei astfel de case va obtine un pret mai mare decat va obtine pe o casa consturita in mod standard, ineficienta din punct de vedere energetic si neecologica.