oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele

Izolarea externa a caselor din lemn

Din nefericire sunt si constructori care imediat dupa montarea casei fara sa-i lase timp acesteia sa se aseze au lipit placi de polistiren pe peretii exteriori, dupa care au aplicat tencuiala decorativa finala, sau chiar daca nu au facut-o ei nici nu au precizat clientului sa nu faca acest lucru.

Daca peretii sunt executati corect casa se va aseza si implicit si placile de polistiren se vor tasa una de alta. Acest lucru va aduce la umflarea tencuielii si la craparea acesteia. Este bine ca izolarea exterioara a casei sa se faca dupa ce s-a asezat deja. Noi recomandam izolarea interioara. De ce sa faceti o casa frumoasa din lemn si sa o ascundeti cu polistiren in tencuiala?

Verificarea etanseitatii casei va este la indemana. Dupa ce casa este ridicata si acoperita iar constuctorul spune ca totul este cada si ca urmeaza izolarea, in timpul zilei inchideti ferestrele si usile si observati din interior daca nu apar fante de lumina. Fantele de lumina inseamna locuri neetanse, pierderi de caldura, pentru ca acestea duc la o crestere a costurilor.

In zonele de ses, casele din lemn, chiar daca au acoperisul izolat se incing vara. Cu cat o izolatie este mai groasa. Cu atat inertia termica este mai mare, iar in diminetile de vara casele se incalzesc mai tarziu in interior si se racoresc greu seara. Datorita faptului ca acoperisul inmagazineaza multa caldura de la soare.