oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele

Lemnul material de constructii ecologic

Cautarile pentru valori ambientale in arhitectura, pentru un echilibru intre om si mediul inconjurator, nu sunt o problema recenta.

Cititi mai multe despre materiale de constructii.

Lemnul are o contributie mare la imbunatatirea performantelor ambientale a oricarei cladiri comerciale prin reducerea energiei utilizate, reducerea utilizarii resurselor, minimalizand poluarea, reducand impactul asupra mediului, etc.

Avantajele utilizarii lemnului nu se rezuma la construirea de case. Lemnul este cea mai buna alegere ambientala pentru structuri de orice tip. Arene sportive, biblioteci, birouri, centre comerciale. Adaptabilitatea si estetica atragatoare a lemnului nu a fost niciodata atat de pregnanta ca in prezent. Arhitectii si constructorii se intorc spre produsele de lemn, in special spre cele care ofera un punct de vedere tehnologiv si mai multe oportunitati pentru constructii.

Cu cat arhitectii se straduiesc mai mult sa construiasca cladiri verzi care sa reduca efectele nocive asupra mediului, avantajele constructiilor din lemn devin mai evidente. Lemnul este cea mai buna alegere pentru satisfacerea unor principii de baza din arhitectura verde.

Lemnul contribuie la reducerea consumului de energie. Acest lucru se poate ovtine cu ajutorul unui sistem de iluminare cu un consum mic de energie, a unui sistem pasiv de ventilare si minimizand necesitatile de incalzire sau racire a cladirii.

Lemnul are o buna putere de izolare comparativ cu alte materiale. Construirea structurilor de lemn se poate adapta usor la orice cerinta de consum a energiei. Acest lucru inseamna ca orice cladire cu structura lemnoasa poate mentine un nivel scazut al consumului de energie pentru racire sau incalzire.