oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele

Modele de case de lemn Timisoara

Daca v-ati hotarat sa construiti sau sa va cumparati o casa probabil ati inceput deja sa studiati care sunt optiunile in materie de locuinte.

Noi va prezentam 10 motive pentru care ar trebui sa va indreptati atentia spre case de lemn.

Cititi si despre Case ieftine de lemn

Dintre materialele naturale lemnul este cel mai bun izolator, atat din punct de vedere termic cat si din punct de vedere fonic. O casa din lemn este mai linistita, mai relaxanta si mai calduroasa decat una din caramida, de exemplu.

Modele de case de lemn Timisoara la preturi avantajoase

Atat materialele utilizate pentru structura casei cat si manopera sunt mai ieftine iar investitia va fi mai mica. Lemnul e mult mai usor de gasit decat alte tipuri materiale utilizate in constructii si nu va trebui sa suportati costul ridicat al transportului.

Constructia unei case din lemn dureaza mai putin deoarece materialele utilizate nu trec prin procese complexe de prelucrare.

Specialistii spun ca o casa din lemn are o arhitectura versatila si se pot realiza usor diverse modificari de structura. Indiferent ca vorbim despre locuinte vechi sau moderne proprietarii por aduce cu usurinta modificari sau imbunatatiri in timp.

Locuintele din lemn sunt mai prietenoase cu mediul, tinand cont de procesele complexe de prelucrare prin care trec metalele, plasticul sau betonul.

O casa din lemn poate rezista intre 100 si 200 de ani daca lemnul este de calitate.

Lemnul imbunatateste microclimatul si neutralizeaza substantele nocive din aer.

Lemnul are insusirea de a pastra nivelul optim de umiditate in casa, si tine la distanta aparitia anumitor afectiuni cauzate de microbi.

O casa din lemn nu are nevoie de foarte multi stalpi de sustinere deci veti beneficia de mai mult spatiu.

O casa de lemn are numeroase avantaje si este indicat sa va informati bine inainte de a investi si sa alegeti varianta care se pliaza cel mai bine pe bugetul si nevoile dumneavoastra.