oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele

Proiecte case din lemn rotund

Majoritatea suntem fani case din lemn, si superlativul acestora o reprezinta orice varianta de proiecte de case din lemn rotund.

Cititi mai multe despre Proiecte case.

Proiectele de case din lemn rotund nu pot fi construite oriunde, dar in zona de munte sau chiar rurala merg de minune. Daca aveti in plan o casa de vacanta intr-o zona montana sau o casa de locuit permanent, solutia oferita de oricare din aceste proiecte de case este cea mai buna alegere. Se fac reduceri mari la transport si economii mari in ceea ce priveste detaliile de interior ale casei, la care se adauga si faptul ca nu are nevoie de fatada sau de zugraveala.

In prima faza se recomanda uscarea bustenilor, pentru 4-6 luni, dar uscarea definitiva si asezarea completa a casei dureaza intre 3 si 5 ani in functie de clima, altitudine si umiditate din zona. Chiar si asa casa poate fi locuita din momentul in care este ridicata complet iar eficienta termica si randamentul ajung la capacitate maxina dupa 4 ani de la finalizarea constructiei cand lemnul este uscat complet.

Un alt detaliu important pentru proiectele de case din lemn rotund este acela ca toata structura de lemn a casei trebuie intretinuta prin tratare cu substante impotriva insectelor si antimucegai, la fiecare cinci ani pentru pereti exteriori si la fiecare 10 ani pentru cei interiori.