oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele
product 1
product 2
product 3
product 4
product 5
product 6
product 7

Proiecte de case mici Timisoara

Atunci cand alegeti sa realizati proiecte pentru case mici este nevoie sa tineti cont de cateva sfaturi.

Cititi si despre materiale de constructii.

Recomandarea noastra este sa alegeti o marime modesta pentru dormitoare , cat sa va puteti bucura de odihna si confort. Spatiul castigat poate fi folosit pentru bucatarie sau pentru spatiul de zi unde familia va petrece foarte mult timp si unde veti primi oaspeti.

Pentru mai multe informatii accesati paginile structura case lemn, structura case mici si protejarea lemnului exterior.

Proiecte de case mici Timisoara - recomandari

Cititi mai multe despre proiecte case din lemn rotund si avantaje case mici .

Bucataria este sufletul oricarei case si trebuie sa fie un spatiu aerisit, comod si usor de folosit. Pentru familiile care gatesc frecvent bucataria este o incapere importanta si trebuie amenajata astfel incat totul sa fie accesibil si intreg procesul gatitului trebuie sa se desfasoare cu rapiditate si usurinta. Trebuie gandit spatiul de depozitare si spatiul efectiv de lucru pe care il aveti la dispozitie.

Si baile sunt la fel de importante si trebuie luate in calcul. Pentru casele mici recomandam construirea unei bai principale, de dimensiuni mari la care se poate avea acces dintr-un spatiu deschis al casei.

Daca aveti nevoie de bai individuale pentru dormitoare, va recomandam sa adaugati un spatiu restrans, suficient pentru chiuveta si vasul de toaleta. Baia principala va include toate dotarile pe care le doriti si de care aveti nevoie iar cele secundare au rolul de a spori nivelul de confort.

Proiectele de case mici au nevoie de multa munca si atentie deosebita la detalii. Casele mici trebuie sa ofere acelasi confort pe care il ofera si cele mari, dar intr-un cadru limitat. Acest lucru este posibil si din ce in ce mai multe persoane isi doresc case mici si practice doarece avantajele pe care aceste alegeri le ofera sunt multiple.

Casele mici sunt mai usor de intretinut atat din punct de vedere al muncii efective cat si din punct de vedere financiar si, in plus, o casa mica este mai intima si mai potrivita pentru familiile mici sau pentru cele care petrec foarte mult timp acasa.