oncasa@yahoo.com
Tel: +40 745 259 044

Image 01

Proiecte case

OnCasa ofera o gama larga de proiecte de case, proiecte case de lemn, impreuna cu toate specificatiile si preturile aferente

Toate proiectele
product 1
product 2
product 3
product 4
product 5
product 6
product 7

Proiecte de case mici Arad

Cand vreti sa construiti o casa din lemn veti avea nevoie in primul rand de un proiect. Pentru a realiza proiectul nu este necesar sa preluati strict un model prezentat pentru ca nu trebuie sa va impuneti clisee si aveti posibilitatea de a concepe impreuna cu arhitectul un model de fundatie personalizat in functie de nevoile pe care le aveti.

Structura casei din lemn este executata integral din lemn de rasinoase, brad si molid care au o umiditate acceptata de 15 procente in momentul in care este montata pe o casa. Tehnologia de asamblare a elementelor de lemn presupune montarea bucata cu bucata a lemnului acolo unde se executa lucrarea.

Lemnul este un tip de material care se preteaza foarte bine la orice forma de relief, sau mediu urban si rural. Acesta are mai multe calitati care il fac atractiv printre care putem enumera pretul si posibilitatea de a costrui rapid. Durata de viata este mare in cazul in care se utilizeaza si alte materiale care sunt necesare atat la exterior cat si la interior. Se va face mai intai o schita pentru tot ce construim si care apoi se va prezenta unui arhitect pentru a fi definitivata si pentru a fi facute calculele necesare din toate punctele de vedere tinand cont de relief, de clima si de alti factori care pot sa influenteze structura de rezistenta a locuintei.

Proiecte de case mici Arad

Pentru a duce ala final aceste proiecte este necesar sa stim cat mai multe despre modul in care poate sa fie construita o casa de lemn, datorita faptului ca lemnul este si un bun izolator termic, cheltuielile pentru protectie vor scadea mult, pentru ca la exterior este nevoie de tencuiala pentru o buna protectie contra intemperiilor si o vopsea cu protectie la razele de soare si la actiunea zapezii sau apei de ploaie. In interior puteti sa folositi aceleasi materiale ca si la cladirile de beton sau caramida.

Dupa ce se usuca fundatia, durata de asamblare poate fi de pana la o luna comparativ cu cateva luni pentru celelate materiale.

O casa din lemn poate sa fie adusa la acelasi standard de utilitate ca si celelalte case din alte materiale, insa economisind in procesul de constructie puteti investi mai mult in interioare, mobilier si decor pentru a avea o casa cat mai confortabila dar si o gradina fascinanta.

Casele de lemn au o durata de viata de cateva secole in cazul in care sunt bine construite si conservate,un exemplu fiind cele aflate in tarile nordice. Indemanarea personei care aplica toate principiile pentru construirea unei case de lemn, va duce la adevarate opere de arta care sa reziste foarte bine perioade lungi de timp infruntand cu succes anotimpurile.

In mod evident o casa din lemn este mult mai ieftina decat una din caramida. Costurile sunt la jumatate dar costurile de intretinere sunt mai mari. O casa de caramida poate sa fie mai rezistenta la incendii dar nu va fi la fel de rezistenta la cutremure, nici la fel de calduroasa iarna si in mod cert nu va fi la fel de racoroasa vara.